TravelBird is vanaf morgen (1 november) formeel en volwaardig lid van de ANVR. Het ANVR-lidmaatschap van TravelBird wordt door beide partijen gezien als een wenselijke en belangrijke stap, want door dit lidmaatschap opent de ANVR echt de deur naar moderne online reisaanbieders. Zo laat TravelBird weten.

Frank Oostdam, voorzitter/directeur ANVR: “Ik ben oprecht verheugd dat een online reisbureau als TravelBird volwaardig lid is geworden van de ANVR. TravelBird heeft onmiskenbaar de afgelopen periode nieuwe inpulsen gegeven aan de reissector en het is dus goed en logisch dat ook een jonge, nieuwe en ambitieuze reisorganisatie als TravelBird lid wordt van de ANVR. Daar profiteert TravelBird van en daar profiteert nadrukkelijk ook de ANVR van. De ANVR wil de vertegenwoordiger zijn van de reissector in de breedste zin van het woord. Het lidmaatschap van TravelBird is daarvan een hele mooie en actuele bevestiging.”

Symen Jansma, CEO TravelBird: “Als vooroplopende en vernieuwende online speler, is het vertrouwen van onze reizigers het allerbelangrijkste. Dit lidmaatschap van de ANVR bevestigd dat. Want het is een belangrijk keurmerk voor onze reizigers. Die kunnen er nu op vertrouwen dat we ons als TravelBird houden aan de regels die door de ANVR aan haar leden worden gesteld. We zijn daarom echt trots op dit lidmaatschap en zien uit naar een mooie samenwerking!”