2022Lees TravelPro onlineNieuws

Travelpro is terug in print: lees nu de januari 2022-editie!

Deel dit artikel

Deze week ontvang jij Travelpro als vanouds weer op jouw deurmat, maar wel in een geheel nieuw ‘glossy’ jasje! Het magazine is ook online te lezen. Deze editie staat vol met grote, afwisselende interviews, specials, reportages, columns en achtergrondartikelen. Namens het hele team wensen we jou veel leesplezier! 

Deze maand in Travelpro: Een interview met Marc van Deursen (CEO van Prijsvrij/D-reizen). Praten we met Saskia Griep (Better Places) over klimaatverandering en de gevolgen voor de reisbranche. Spraken we NRC-journalist Merijn Rengers over het boek ‘De Machine’ een must read over Booking.com. Blikken we terug op Expeditie Robinson met TV-kok Sandra Ysbrandy, die ook vertelt over haar favoriete reizen. Heidi Vermeer (Ver & Meer Reizen) laat weten hoe het is om een digital nomad te zijn, Lieke Lamb (Trendwachter) vertelt meer over het huidige imago van de reisbranche en Anne de Jong en Rik van den Brink (Good Tourism Institute) maken duidelijk dat duurzaamheid meer is dan CO2 compenseren. Verder nemen we je mee op Cruise en naar het Caribisch gebied, vertellen we alles over Aruba en lees je de laatste reistrends voor 2022.

Zelf Travelpro thuis of op kantoor ontvangen? Klik hier: https://www.travelpro.nl/abonneren/

Lees hieronder het magazine.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Doopplechtigheid 'Rotterdam' op 30 mei in Rotterdam

Volgende bericht

Boekingen op stoom

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.