CoronavirusNieuws

Trolleys en servies Jet Airways in online veiling

Deel dit artikel

Vanwege het faillissement van internationale luchtvaartmaatschappij Jet Airways uit India gaan 38 vliegtuigtrolleys en divers servies van de luchtvaartmaatschappij onder de virtuele hamer bij BVA Auctions. Er is een kijkdag georganiseerd voor geïnteresseerden op 27 augustus 2020. Bieden op alle kavels kan tot 31 augustus, de veiling sluit vanaf 16:00 uur.

Jet Airways ging in 2019 failliet. Tot die tijd was het een partner van Air France en KLM; ze vlogen gezamenlijk tussen onder andere Schiphol en verschillende luchthavens in India. De trolleys die in deze online veiling verschijnen werden in de vliegtuigen gebruikt om eten en drinken rond te brengen en producten te verkopen. Deze handige units op wielen zijn ingericht met dienbladen en lades en geschikt voor uiteenlopende doeleinden.  Naast de vliegtuigtrolleys kan er geboden worden op servies van Jet Airways. De online veiling omvat 117 kavels.

Kijkdag
Op donderdag 27 augustus 2020 is het mogelijkheid om alle kavels te bekijken van 08:00 tot 10:00 uur. Locatie: Kryptonweg 8, 3812 RZ in Amersfoort.

Bieden
De veiling sluit op 31 augustus 2020 vanaf 16:00 uur.  Meer informatie over de veiling: https://www.bva-auctions.com/nl/auction/index/50025


Deel dit artikel
Vorige bericht

Delta verlengt maatregel: voorlopig geen middenstoel

Volgende bericht

Video - RIVM legt uit hoe het reisadvies tot stand komt

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.