CoronavirusNieuws

Tsjechië weert Nederlandse reizigers

Tsjechië heeft de noodtoestand uitgeroepen en weert reizigers uit verschillende landen, waaronder Nederland, om de snelle verspreiding van het coronavirus in Europa tegen te gaan.

Deze maatregel is gericht op inwoners uit Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Noorwegen, België, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, China, Zuid-Korea, Iran, Zwitserland, Zweden en Nederland. Deze mensen mogen het land voor gedurende ten minste 30 dagen niet betreden.

Gebieden waar grote aantallen mensen zich verzamelen, zoals sportscholen, bibliotheken en zwembaden, zullen ook minstens 30 dagen gesloten zijn. Bars en restaurants hebben beperkte openingstijden. Tsjechië meldde donderdagmiddag 96 zieken.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Tsjechië In Tsjechië is de noodtoestand afgekondigd, wat betekent dat het vliegverkeer van en naar het land beperkt is en dat er alleen nog gereisd mag worden als dat strikt noodzakelijk is. […]

Vorige bericht

CEO Schiphol: "Voorbereiden op verdergaande scenario’s, zoals Schiphol in kleinere omvang"

Volgende bericht

Reisadvies Spanje gewijzigd: alleen strikt noodzakelijke reizen naar Madrid

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."