Nieuws

TUI bezig om vakanties zeker te stellen

Deel dit artikel

Deze week werd duidelijk dat Schiphol wederom vluchten gaat reduceren de komende weken. Ook TUI wordt getroffen door deze reductiemaatregelen, zo laat de reisorganisatie weten in een bericht aan haar reizigers.

TUI: “Hoeveel vluchten het betreft, welke vertrekdata en naar welke bestemmingen is op dit moment helaas nog niet duidelijk, maar het zal ook om vluchten van TUI gaan. Wij zijn al voorbereidingen aan het treffen om jouw vakantie zeker te stellen, mogelijk vanaf een andere luchthaven. Maar ook wij wachten op concrete informatie om te kunnen bepalen wat de mogelijke gevolgen zijn voor je vakantie. Het belangrijkste is dat jouw vakantie doorgaat.”

Daarnaast doet TUI een verzoek aan al haar reizigers die de komende tijd op vakantie gaan: “Neem nog even geen contact met ons op, maar wacht op een persoonlijk bericht over eventuele aanpassingen in je vakantie. Nadere berichten volgen zodra er meer bekend is.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reductiemaatregelen Schiphol: 9.250 minder reizigers per dag

Volgende bericht

Jantina van der Veen (The Travel Club Stiens) overleden

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.