Nieuws

TUI Blue plant derde hotel in Oostenrijk

Deel dit artikel

De TUI Group gaat haar portfolio van TUI Blue hotels uitbreiden met een derde hotel in Oostenrijk dat de naam TUI Blue Fieberbrunn krijgt. Daarmee heeft de touroperator een totaal van twaalf TUI Blue’s in haar aanbod voor de winter 2019/2020. De uitbreiding komt niet voor niets, want de touroperator verwacht weer een recordjaar voor wintersport in de Alpen en ook in de zomer worden de bergen steeds populairder.

De touroperator laat weten dat TUI Blue Fieberbrunn gelegen is op een perfecte locatie voor wintersportfans die Skicircus Saalbach / Hinterglemm / Leogang / Fieberbrunn willen verkennen. Voor de zomer biedt de vallei alleen al ongeveer 400 kilometer wandel- en mountainbikeroutes voor sportliefhebbers. Het berghotel, direct gelegen aan de skipiste, beschikt over 144 tweepersoonskamers, een restaurant en een bar met terras en een vergaderruimte en een spa. Het is de planning om te openen aan het einde van 2019.

“Voor TUI Blue Fieberbrunn zullen we deze zomer een bestaand hotel verbouwen in de stijl van ons lifestyle-merk”, zegt TUI Blue Managing Director Artur Gerber. “Het unieke berglandschap van Tirol biedt de perfecte omgeving voor ons op ervaring gerichte merk. Met de opening van ons derde hotel in de Alpen is Oostenrijk, naast Turkije, een van de bestemmingen waar TUI Blue de sterkste groei heeft doorgemaakt.” Het nieuwste TUI Blue richt zich op stellen, singles en sportliefhebbers.

TUI Group vierde eind september 2018 de aankondiging van het tweede TUI Blue hotel in Oostenrijk. Het toekomstige hotel TUI Blue Montafon, ook perfect gelegen voor skiërs en wandelaars, beschikt over 149 tweepersoonskamers. Dit hotel staat gepland om te openen voor het winterseizoen 2019/2020. Naast de twee nieuwe TUI Blue-hotels in Vorarlberg en Tirol, exploiteert TUI nog een TUI Blue-hotel in Stiermarken en vier Robinson Clubs in Vorarlberg, Salzburgerland en Karinthië.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Laudamotion volledig in handen van Ryanair

Volgende bericht

KLM schrapt vluchten vanwege sneeuw

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.