CoronavirusNieuws

TUI en Ajax: win een droomverblijf in de Johan Cruijff ArenA

Deel dit artikel

Komende zomer wordt anders dan voorgaande jaren, maar daarom niet minder leuk. En de zomer moet je vieren! Met vakantie en met plezier, dat kan ook gewoon dichtbij huis. Je kent TUI vooral van vakanties in het buitenland, maar deze zomer bieden we ook een uitgebreid assortiment vakanties in Nederland aan. En op die vakantietaart hoort natuurlijk een kers voor de echte voetbalfans.

Wat dacht je van wakker worden met uitzicht op de heilige grasmat waar oude en nieuwe helden voorzetten gaven, winnende doelpunten scoorden en perfecte slidings maakten? En bij vakantie hoort natuurlijk een maaltijd en nog meer moois om het ‘thuisfront’ over te kunnen vertellen. “Als groot voetbalfan loop ik ook helemaal warm voor deze unieke actie. Ons partnership met Ajax maakt het mogelijk om een paar échte fans de dag en nacht van hun leven te bezorgen”, aldus Frans Leenaars (chief marketing officer TUI Western Region).

Ajax en TUI stelden een uniek arrangement samen voor een kort droomverblijf voor de echte Ajax fans, inclusief een overnachting en rondleiding in het Ajax-stadion. En hoe kunnen jij en je zoon, zus, broer, vader, tante of hartsvriend(in) dit meemaken? Log in of registreer je vóór 16 juni op www.ajax.nl/tui om kans te maken op deze exclusieve overnachting in dit wereldberoemde stadion in Amsterdam. De gelukkige winnaar moet er wel rekening mee houden om een dag en een nacht beschikbaar te zijn in de periode 21 tot en met 23 juni en krijgt op 16 juni persoonlijk bericht.

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

ChristenUnie: opening Lelystad Airport heeft voorlopig geen zin

Volgende bericht

Polen heropent zaterdag haar grenzen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.