CoronavirusNieuws

TUI: ervaring met uitdagingen

Deel dit artikel

Zoals eerder aangegeven is het boekjaar 2020 voor de TUI Group uitzonderlijk goed begonnen. Afgelopen week, na bekendmaking van de situatie in Noord-Italië en Tenerife, zwakte het aantal boeking af, met name voor het resterende winterseizoen. Toch blijft het aantal boeking door het sterke begin ruim boven die van het voorgaande jaar, laat de TUI Group weten.

“Aangezien de situatie nog steeds in ontwikkeling is, is het nog niet mogelijk om de potentiële financiële impact van de huidige COVID-19 ontwikkeling op onze activiteiten in te schatten. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en evalueren actief de implicaties voor ons bedrijf. De gezondheid en veiligheid van zowel onze gasten als onze medewerkers blijven onze topprioriteit. Daarom staan we in al onze markten nauw in contact met de relevante autoriteiten en ministeries. Alle TUI-bedrijven, inclusief hotels en resorts, cruisemaatschappijen en luchtvaartmaatschappijen, volgen vooraf gedefinieerde en vastgestelde procedures om infecties te voorkomen en hebben hun hygiënemaatregelen aangescherpt.”

Vetrouwen
TUI heeft ervaring in het omgaan met externe uitdagingen en heeft er daarom alle vertrouwen in dat ze de huidige situatie op de juiste manier zullen aanpakken. De TUI Group laat weten dat er, gezien de huidige situatie, goed op de kosten wordt gelet en er meerdere maatregelen worden genomen waaronder het uitstellen van niet-noodzakelijke projecten. Voor klanten heeft TUI Nederland de omruilgarantie versoepeld van 28 naar 22 dagen voor vertrek. Klanten kunnen gratis een vakantie omruilen, zonder een reden op te geven.

Auteur


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] markten nauw in contact met de relevante autoriteiten en ministeries”, zo liet het bedrijf begin deze maand nog […]

Vorige bericht

Esther Gathier nieuwe manager van Reiswerk

Volgende bericht

Uitbreiding insreisbeperkingen door Israël

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.