Nieuws

TUI Group opent 20 nieuwe hotels in elf landen

Deel dit artikel

TUI Group opent voor komende zomer meer dan twintig nieuwe hotels in elf landen in Europa, Afrika en Azië. Het gaat voornamelijk om TUI Sensimar, TUI Family Life en TUI Sensatori. Daarnaast komt de reisorganisatie met drie nieuwe TUI Magic Life’s en breidt RIU  haar aanbod ook uit.

Van deze twintig nieuwe accommodaties opende het reisbedrijf onlangs tien resorts op één dag. Begin deze maand opende TUI Sensimar Insula Alba Resort & Spa, gelegen op het populaire vakantie-eiland Kreta, haar deuren voor de eerste gasten. Daarnaast werd begin april TUI Sensimar Makadi Gardens in Hurghada geopend dat wordt geëxploiteerd door TUI’s joint venture-partner JAZ. Het hotel is de afgelopen maanden grondig gerenoveerd. TUI Sensimar My Arbor werd onlangs in Zuid-Tirol geopend, dit is het eerste boutique hotel van het conceptmerk. Vanaf komende zomer omvat het portfolio in totaal twaalf nieuwe TUI Sensimar hotels. Vanaf de zomer van 2020 zullen de hotels worden verschoven naar TUI BLUE om te worden geclusterd onder het wereldwijde lifestyle hotelmerk. Ook met TUI BLUE zijn stelletjes die op zoek zijn ontspanning in een ‘TUI Blue For Two’ de doelgroep.

Drie nieuwe Magic Life’s
TUI heeft eind april de deuren geopend van TUI Magic Life Bodrum, dit is de vijfde TUI Magic Life in Turkije. De reisorganisatie zegt met de opening van deze accommodatie in te spelen op de stijgende vraag naar bestemmingen in het oosten van de Middellandse Zee. “De hoge kwaliteit en goede prijs-kwaliteitverhouding van de Turkse hotels zal niet alleen leiden tot een toename van het aantal gasten, maar ook zorgen voor een hoge klanttevredenheid.” Deze week heeft de reisorganisatie ook TUI Magic Life Skanes in Tunesië geopend en volgt TUI Magic Life Calabria in Italië snel. In totaal zijn er dan zestien TUI Magic Life’s. Met het nieuwe TUI Magic Life Skanes heeft de TUI Group onlangs haar derde resort in Tunesië geopend. “Het concept ondersteunt de terugkeer van het Noord-Afrikaanse land als populaire bestemming voor Europese vakantiegangers. Het resort, gelegen in de buurt van de luchthaven van Monastir, richt zich op internationale gasten met een bijzondere focus op gezinnen”, aldus TUI.

De TUI Group bestaat momenteel uit ongeveer 380 hotels en zeventien cruiseschepen.

 


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] van haar eigen hotelmerken voortdurend uit. Alleen al in de zomer van 2019 opent het meer dan twintig nieuwe hotels in elf landen in Europa, Afrika en Azië. Het all-inclusive clubmerk zal ook blijven groeien. In de […]

Vorige bericht

Meer Nederlanders kiezen voor Aruba

Volgende bericht

Marechaussee wil hele zomer actievoeren

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."