Het afgelopen jaar heeft Sint Maarten hard gewerkt aan de wederopbouw nadat het vorig jaar zwaar getroffen is door orkaan Irma. Dankzij deze inspanningen is het Caribische eiland klaar om weer toeristen te ontvangen. TUI gaat vanaf 1 november weer reizen naar Sint Maarten aanbieden.

Voorzichtig opstarten
Manager Verre Reizen Manfred Lahey: “Het is natuurlijk nog niet op het niveau als voor orkaan Irma, maar vooral aan de Nederlandse kant is er voldoende opgebouwd en er is ook weer een goede vakantiesfeer aanwezig. Mensen kunnen er weer gaan genieten van de hagelwitte stranden en de azuurblauwe zee. We gaan Sint Maarten voorzichtig opstarten, ook om de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken en de economie te stimuleren.”

Verschillende accommodaties
Vanaf 1 november biedt TUI verschillende accommodaties aan op het eiland die allemaal volledig operationeel zijn en waar gasten uitstekend kunnen verblijven. Dit zijn:
– Holland House Beach
– Hotel Divi Little Bay
– L’Esperance
– La Plantation (Franse gedeelte)

Ook hotel Sonesta Ocean Point Resort en Sonesta Maho Beach Resort worden weer aangeboden. Zij worden op het moment nog gerenoveerd en gaan respectievelijk open op 15 november en 1 februari a.s.

Vliegen met KLM
Het programma is gebaseerd op vluchten van KLM die deze winter drie keer per week een rechtstreekse vlucht op Sint Maarten uitvoert (terug via Curaçao), met vertrek op dinsdag, vrijdag en zondag. Een reis naar Sint Maarten is vanaf nu boekbaar bij TUI.