CoronavirusNieuws

TUI verhoogt capaciteit op Curaçao, Bonaire, Chalkidiki en Madeira

Om te voldoen aan de vraag verhoogt TUI de capaciteit op Curaçao, Bonaire, Chalkidiki en Madeira. Dat laat de reisorganisatie weten op haar salespagina op Facebook.

Hieronder een overzicht:

  • Madeira (FNC): nieuwe vlucht toegevoegd op donderdag van 1 tot en met 29 oktober.
  • Chalkidiki (SKG): extra stoelen beschikbaar op de reeds geplande zaterdag vluchten van 26 september tot en met 24 oktober.
  • Curaçao: elke zaterdag vanaf 26 september tot en met 31 oktober een extra rechtstreekse vlucht met de B787 Dreamliner.
  • Bonaire: een extra vlucht op zondag 11, 18 en 25 oktober met de B787 Dreamliner.

Raadpleeg TUI Online voor de actuele beschikbaarheid.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

2 Reacties

  1. […] naar Bonaire afreizen een PCR-test moeten ondergaan. TUI fly liet eergisteren nog weten haar capaciteit op Curaçao en Bonaire te […]

  2. […] TUI verhoogt capaciteit op Curaçao, Bonaire, Chalkidiki en Madeira  TravelPro TUI verhoogt capaciteit op Curaçao, Bonaire, Chalkidiki en Madeira  TravelPro […]

Vorige bericht

Verplichte Covid-test Sardinië afgeschaft

Volgende bericht

Reissector vraagt EU om hervorming Richtlijn Pakketreizen middels petitie

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.