Nieuws

TUI werkt hard aan extra capaciteit

Deel dit artikel

TUI, dat het SGR ondersteunt met het verlenen van hulp en bijstand aan ongeveer 10.000 Thomas Cook passagiers op verschillende vakantiebestemmingen, laat weten dat het druk bezig is om zoveel mogelijk capaciteit er bij te zetten.

“We wensen onze collega’s van Thomas Cook heel veel sterkte en alle reisprofessionals in het land heel veel succes met het omboeken van al die duizenden passagiers”, zo liet Dimitri Joannides (Sales Manager TUI Nederland) in eerste instantie weten via de Facebook-pagina van het TUI Salesteam.

“Er zijn ook nog heel veel reizigers die nog moesten vertrekken en die nu via een ANVR-reisbureau op zoek zijn naar een alternatieve vakantie. Natuurlijk zijn wij druk bezig met het zo veel mogelijk capaciteit er bij zetten, om te zorgen dat jullie die boekingen ook bij ons kwijt kunnen. Er is al extra vluchtcapaciteit ingezet op Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote. Er wordt ook gewerkt aan extra hotelcapaciteit. Er komt dagelijks meer bij. Om jullie te ondersteunen in het zoeken naar die extra capaciteit, zullen we hier en via TUI Online updates geven”, aldus Joannides.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - Hanita van der Meer (Thomas Cook): "Reacties zijn hartverwarmend"

Volgende bericht

De door Thomas Cook bij Transavia gecontracteerde vliegtuigstoelen komen vrij

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.