Avila Reizen, National Geographic Expeditions en Ponant nodigen alle reisbureaumedewerk(st)ers en ZRA’s uit voor een bijzondere middag vol inspiratie waar je bovendien kans maakt op een van de twee tickets naar een van de bestemmingen van Avila Reizen in Latijns-Amerika. Het event gaat plaatsvinden op de bijzondere UNESCO-Werelderfgoedlocatie Fort Diemerdam net buiten Amsterdam op woensdagmiddag 25 september.

Tijdens de middag krijgen de deelnemers een exclusieve kennismaking met Avila Reizen, National Geographic Expeditions en Ponant. In drie afzonderlijke presentaties kom je meer te weten over de visie, de bestemmingen en de mogelijkheden om voor jouw klanten een unieke beleving te creëren. Tijdens de afsluitende borrel zal het creatieve brein van de chef je meenemen op wereldreis.

Lees ook: Avila Reizen showt nieuwste schip Ponant waarmee National Geographic Expeditions worden uitgevoerd.

“Onze doelstelling om dromen te verwezenlijken gaat verder dan het bemiddelen bij de totstandkoming van een droomreis. Wij helpen ZRA’s en reisbureaumedewerkers met persoonlijke aandacht en service om het juiste ritme en de beste ingrediënten te bepalen voor een inspirerende reis met ruimte voor beleving, quality time en persoonlijke groei. Geholpen door de creativiteit, kennis, contacten en enorme passie van onze specialisten, gingen inmiddels vele mensen met ons op reis naar alle uithoeken van de wereld”, zo laten Tim van der Wel en Hilda van der Wel-Conzalez (beiden directeur/eigenaar) van Avila Reizen weten. Meer over het event van Avila Reizen, National Geographic Expeditions en Ponant lees je hier. Direct aanmelden? Klik dan hier.