CoronavirusNieuws

UK versoepelt de inreisregels voor buitenlandse bezoekers

Deel dit artikel

Groot-Brittannië versoepelt de inreisregels voor buitenlandse bezoekers. Volledig gevaccineerde reizigers die naar Engeland komen, hoeven vanaf vrijdag 7 januari geen coronatest meer te doen voordat ze vertrekken.

Reizigers moeten voor hun reis wel een boeking maken voor een PCR-test, die ze kunnen doen vanaf het moment van aankomst in het Verenigd Koninkrijk tot uiterlijk dag twee na aankomst in het Verenigd Koninkrijk. Deze test moet in het Verenigd Koninkrijk worden afgenomen.

Vanaf zondag 9 januari 2022 4.00 uur ‘s ochtends (lokale tijd) hoeven reizigers alleen een antigeentest te doen. Dit hoeft dan geen PCR-test meer te zijn. U heeft dan de keuze tussen een PCR-test en antigeentest.

Ook hoeven volledig gevaccineerden en kinderen jonger dan 18 jaar vanaf vrijdag 7 januari 2022 4.00 uur ‘s ochtends (lokale tijd) niet meer in quarantaine na aankomst in het Verenigd Koninkrijk.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Interhome komt met klimaatneutrale vakanties

Volgende bericht

De Jong Intra: virtuele nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."