Werken bij Uniglobe Travel op Schiphol?  

Inclusief parkeervergunning of abonnement openbaarvervoer én fitness abonnement.

UNIGLOBE Travel Holland op Schiphol Centrum is per direct opzoek naar een financieel administratief medewerker PLUS voor ca. 32 uur per week.

Wij zijn een zakenreisorganisatie met meerdere kantoren in Nederland. Dit zijn straks je interne klanten. Als service center zijn we o.a. verantwoordelijk voor het assortiment en sluiten daarvoor contracten met Airlines, hotels en autoverhuurders etc. Daarnaast verzorgen we het beheer van reisbureau systemen. Voor het hoofdkantoor op Schiphol The Base (Centrum) zijn wij per direct op zoek naar een financieel administratief medewerker.

Je werkt zelfstandig en je primaire taak omvat het verzorgen van de hoofdkantoor administratie. De werkzaamheden omvatten o.a. in- en externe facturering, debiteurenbeheer, bankbetalingen,  rapportages en financiële verslaglegging. De PLUS staat voor algemene secretariële werkzaamheden,   wat je job extra leuk en uitdagend maakt.

We vragen een afgeronde financiële MBO opleiding met minimaal een aantal jaren administratieve werkervaring.
Je hebt werkervaring in de reissector.
Je beheerst de programma’s van Microsoft Office 365 en Excel in het bijzonder.
Het kunnen werken met het boekhoudprogramma van AFAS is een pré.
Je hebt een klantgerichte instelling en een zelfstandige, nieuwsgierige werkhouding.
Je beschikt over goede communicatie- en sociale vaardigheden.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden een informele professionele en levendige werkomgeving in de The Base, Schiphol Centrum. Je werkt in deze functie zelfstandig binnen een klein team. Eigen initiatief, verantwoordelijkheid en collegialiteit zijn belangrijke eigenschappen. Je krijgt een tijdelijke aanstelling en het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
Kom je met de auto naar het werk dan stellen we een parkeervergunning op Schiphol beschikbaar. Reis je liever duurzaam met de trein of bus, dan krijg je een openbaarvervoerabonnement.
En om fit en gezond te blijven bieden we je een gratis fitness abonnement.

Meer weten: c.klinkenberg@uniglobe.nl