CoronavirusNieuws

Update – Corendon annuleert reizen tot en met 25 juni 2020

Corendon heeft besloten om al haar reizen naar het buitenland met vertrek tot en met 25 juni 2020 te annuleren. Alle reizen naar Curaçao en Bonaire zijn tot en met 4 juli 2020 geannuleerd.

Dit besluit is het gevolg van alle vergaande maatregelen die door overheden worden genomen vanwege het coronavirus, zowel in Nederland als op de vakantiebestemmingen. “We kunnen je daardoor niet de vakantie bieden zoals je van ons mag verwachten. Over vertrekdata na 25 juni 2020 wordt in een later stadium een besluit genomen”, aldus de reisorganisatie.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

  1. R. Loning
    4 juni 2020 at 12:02

    Wanneer is er duidelijkheid over vertrekdata in juli? Het restbedrag moet 6 weken van tevoren betaald worden terwijl het nog niet duidelijk is of er gevlogen wordt.

  2. […] Corendon: annuleert alle reizen tot 25 juni 2020 (Curaçao en Bonaire zijn tot en met 4 juli. Meer info. […]

Vorige bericht

Hertz vraagt uitstel van betaling aan

Volgende bericht

Samenwerking voor TUI Nederland en Droomparken

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."