CoronavirusNieuws

Update – DJI annuleert alle reizen met vertrek tot en met 10 mei

Deel dit artikel

De Jong Intra Vakanties moet in het kader van ieders gezondheid besluiten om alle vertrekkende klanten tot en met 10 mei te melden dat de reis niet uitgevoerd kan worden.

“Het is heel fijn als de klant met onze verkoopafdeling naar een later tijdstip in dit jaar kijkt, of een voorboeking laat maken op de bekende voorboekingscodes. Als de klant dat niet wil of nog niet kan, wordt de corona-voucher aangeboden. We vragen jullie begrip voor het feit dat dit enige tijd in beslag neemt omdat we erg veel vouchers zullen moeten verzenden”, laat de reisorganisatie weten.

Elke boeking moet worden gecheckt, omdat onder andere de juiste waarde, de hoofdboeker, de datum van uitgifte op de voucher vermeld dienen te worden. “In teams en gefaseerd om het behapbaar te houden, zullen we jullie mededelen dat de reis voor jullie klanten met vertrek vanaf 6 april tot en met 10 mei niet uitgevoerd kan worden. Voor vertrekken na 10 mei wachten we berichtgeving van officiële instanties af. Ongekend veel sterkte allemaal en een hele dikke kus van het team van de Jong Intra Vakanties.”

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Update – DJI annuleert alle reizen met vertrek tot en met 30 april […]

Vorige bericht

Costa Cruises verlengt opschorting van cruises tot 31 mei 2020

Volgende bericht

"De meest hectische week in de geschiedenis van Tenzing Travel"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."