Ze zijn allebei positief, houden van dezelfde vakanties, werken beiden bij een internationaal bedrijf en doen er alles aan om andere mensen het naar hun zin te maken.

Maar welke raakvlakken hebben Mirella de Kock- Houmes (Managing Director bij e-hoi Benelux) en Tomas Jansen (Head of Sales bij Walt Disney Parks and Resorts) nog meer? 

Tomas: “Zullen we op een persoonlijke noot beginnen? Waar word jij ontzettend blij van?”
Mirella: “Ik ben sowieso heel positief, dus ik word van heel veel dingen heel blij. Op persoonlijk vlak kan ik niet anders zeggen dan dat ik blij word van mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen: eentje van zeventien en een van veertien jaar oud. Die twee zien opgroeien tot hun eigen persoonlijke ‘ik’ met alle pieken en dalen, daar word ik heel vrolijk van. Als we op zakelijk niveau gaan kijken, dan ligt het natuurlijk voor de hand dat ik blij word van goede resultaten. Maar ik word vooral ook heel vrolijk als ik achter mijn computer zit en ik hoor gelach en plezier op de werkvloer. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat mensen plezier hebben in hun werk.” 
Tomas: “Ik ken jou ook alleen als een blij, enthousiast en vrolijk persoon en daar hebben wij ook wel een klik. Ik vind plezier op de werkvloer ook het belangrijkste bij alles wat we doen.”
Mirella: “Daar begint alles mee. Je brengt namelijk veel tijd door op je werk, daarom ben ik echt wel van mening dat je iets moet doen wat je leuk vindt. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, niet iedereen heeft die positie. Maar ik ben er wel van overtuigd dat werk wat je leuk vindt, enorm bijdraagt aan het plezier in je leven.”

Mirella: “Als we dan toch persoonlijk beginnen. We zijn het hele jaar bezig met vakanties, maar hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?”
Tomas: “Een actieve rondreis is voor mij de ideale vakantie. We maken altijd minimaal 5.000 kilometer als we een grote rondreis doen. Afgelopen winter zijn we bijvoorbeeld naar Los Angeles gevlogen en vanuit daar hebben we een ski-roadtrip gedaan. We hebben geskied bij Lake Tahoe, in Utah, en Colorado en we zijn nog even naar Las Vegas geweest. Het was een mooie combinatie tussen enerzijds zon en anderzijds skiën. We hebben een jaarpas gekocht, waarmee je in meer dan 50 skigebieden terecht kunt, zodat we superflexibel waren waar we konden skiën. De vakantie zal altijd een combinatie zijn van veel dingen bekijken, ‘s ochtends vroeg in de auto stappen en het meeste uit de dag halen. Ik vind het altijd een stukje mindfulness voor het brein. We komen lichamelijk niet altijd even uitgerust terug van vakantie, maar je hoofd is weer helemaal leeg en we kunnen er weer vol tegenaan. En dat is ook belangrijk met onze baan.”

Lees het hele interview in de nieuwste editie van Travelpro.