Nieuws

Vernieuwde lounge voor KLM

Deel dit artikel

KLM gaat haar Crown Lounge verbouwen door onder meer een extra verdieping en een buitenterras te creëren. Daarnaast krijgt het geheel ook een nieuwe inrichting. Na de verbouwing biedt de lounge circa 1.400 zitplaatsen ten opzichte van de 800 nu en heeft het een oppervlakte van 6.300m2 ten opzichte van 3.600m2 nu.

De bouw vindt gefaseerd plaats. De planning is dat het eerste gedeelte van de verbouwing in de zomer van 2018 wordt afgerond. De definitieve oplevering van de lounge volgt in het voorjaar van 2019. De lounge blijft tijdens de verbouwing gedeeltelijk in gebruik, waarbij (geluids-)overlast voor de reizigers en operationele activiteiten zo veel mogelijk beperkt. De lounge krijgt een geheel nieuwe inrichting, uitstraling en beleving. Ook wordt de lounge voorzien van de nieuwste technologieën en een hoogstaand serviceniveau. Nieuwe concepten voor bijvoorbeeld eten en drinken, de service van het loungepersoneel, de logistiek, de keukeninrichting en digitale innovaties zoals selfservicetoegang dragen bij aan de persoonlijke beleving, aldus KLM.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nieuwe Managing Director voor Belvilla

Volgende bericht

Lees het vernieuwde TravelPro webmagazine!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."