Nieuws

Video allereerste cruiseschip met achtbaan

Deel dit artikel

Liefhebbers van cruisen en pretparken kunnen binnenkort hun hart ophalen aan boord van het nieuwste schip van Carnival Cruise Line, want aan boord van de Mardi Gras™  komt een achtbaan. De rederij onthulde zondag jl. een video waarin het laat zien hoe die eruit komt te zien.

De achtbaan, BOLT, is in aanbouw in München en zal naar verwachting in februari 2021 zijn debuut maken. Op dit moment zijn de schepen van Carnival nog buiten bedrijf vanwege het coronavirus.

De video toont hoe de rit zal werken, met een adembenemend uitzicht op de oceaan. Zodra het schip en de achtbaan klaar zijn, moet BOLT worden gedemonteerd en opnieuw opgebouwd aan boord van de Mardi Gras, die momenteel wordt gebouwd op de scheepswerf Meyer Turku in Turku, Finland.  De planning is dat de Mardi Gras in 2021 haar eerste cruise zal maken vanuit Port Canaveral (Florida).


Deel dit artikel
Vorige bericht

EasyJet bevestigt sluiting van drie Britse bases

Volgende bericht

Het meest pessimistische scenario voor de Nederlandse luchtvaart...

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.