FilmarchiefNieuws

Video – Atilay Uslu (Corendon): “Vechten voor bedden”

Deel dit artikel

TravelPro sprak vorige week op Maastricht Aachen Airport met Atilay Uslu (oprichter Corendon) over Corendon Hotels & Resorts. “Wij zijn een kleine organsiatie, dus als we naar een populaire bestemming gaan dan krijgen we bijna geen bedden. Wij moeten echt vechten voor de bedden.”

Over de Turkse markt laat Uslu weten: “Onze klanten zijn positief. Wij zijn enorm verbaasd. Het tempo is nu zo dat de boekingen voor Turkije sneller gaan dan in ons recordjaar 2015, waarin we 340.000 passagiers vervoerden. Dat hadden we nooit verwacht en we hebben voor dit seizoen ook maar 240.000 stoelen naar Turkije ingezet. Met dit tempo zijn we in januari/februari uitverkocht. Vandaag maakte de touroperator bekend dat het fors investeert in Italië, waarover Uslu al een klein beetje vertelde tegenover TravelPro.

Lees verder onder de video.

Vorige week presenteerde Corendon haar plannen met Maastricht Aachen Airport. TravelPro sprak erover met Steven van er Heijden (CEO Corendon).


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vijf reisbureaus Rob Schilten naar D-rt Groep

Volgende bericht

Sardinië nieuw bij Corendon

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.