FilmarchiefNieuws

Video – Drabbe (Etihad Airways): “Vluchten mede dankzij partners ontzettend goed gevuld”

“De vluchten worden, mede dankzij partners, ontzettend goed gevuld”, aldus Jean Paul Drabbe (General Manager Netherlands) tegenover TravelPro tijdens het feest in De Glazen Ruimte (Maarssen) om te vieren dat Etihad Airways zelf vijf jaar tussen Abu Dhabi en Amsterdam vliegt.

Met het inzetten van extra capaciteit wil Etihad beantwoorden aan de toenemende vraag op de Nederlandse markt. Abu Dhabi wint volgens de airline duidelijk aan belang als een volwaardige eindbestemming voor vakantie- en zakenreizigers, en bovendien is het een populaire tussenstop voor vluchten naar Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten. De vraag naar Abu Dhabi neem onder meer toe na de opening van het Louvre museum in november vorig jaar.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Groen licht voor Ryanair en Laudamotion

Volgende bericht

Video - Must see: Arjan Kers (CEO TUI Nederland) in gesprek met kinderen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.