Nieuws

(Video) Grote interesse in eerste Sambasso-roadshow

Sambasso en haar leveranciers kijken terug op een succesvolle eerste roadshow die vorige week op het hoofdkantoor van DiscoverCars en per Vliegtuig.nl werd afgetrapt. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de aanwezigen bijgepraat over het platform, de producten en mogelijkheden.

Bert Wildeman (directeur Sambasso): “Wij konden zowel de huidige Sambasso-deelnemers als ook de reisspecialisten die nog niet met Sambasso werken verwelkomen. Het is erg leuk om te zien dat er vanuit allerlei kanten interesse is in Sambasso. De avonden waren dan ook een perfecte gelegenheid om de reisprofessionals in korte presentaties bij te praten over de producten van onze leveranciers. Uiteraard waren er ook nog eens leuke prijzen te winnen.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Secret Escapes doorbreekt Nederlandse marktconventies

Volgende bericht

Jubileumjaar voor Executive VIP Travel

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."