Nieuws

Video – Overlevenden vliegtuigcrash gered door cruiseschip Regal Princess

Deel dit artikel

Spannende momenten aan boord van de Regal Princess nadat een privévliegtuigje crasht in de Caribische Zee vlakbij het schip. Tientallen passagiers kijken toe hoe de bemanning van het schip twee overlevenden weet te redden.

Het cruiseschip van Princess Cruises werd opgeroepen door de Amerikaanse kustwacht, dat zelf met een vliegtuig boven het tweetal vloog, om te helpen bij de redding. Passagiers op het schip waren getuige van de redding en deelden foto’s en video’s op social media.

“We zijn blij om te melden dat beide mensen nu veilig aan boord zijn”, zo heeft de rederij laten weten. Het schip, dat bezig is aan een 8-daagse cruise, vaart ondertussen door naar St. Thomas. Zondag jl. werd vertrokken vanuit Ft. Lauderdale en komt morgen aan in St. Maarten. Eén van de passagiers heeft via social media laten weten: “Ik heb net gehoord dat de kapitein zegt dat het goed gaat met beide mensen. We zijn terug op onze oorspronkelijke koers. Ongelofelijk resultaat en ongelooflijk werk van onze kapitein en bemanning van de Regal.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

BCD Travel reikt award uit ter ere van Internationale Vrouwendag

Volgende bericht

Club Med opent nieuw resort op de Dominicaanse Republiek

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.