Nieuws

(Video) Recap Vakantiebeurs 2017

Deel dit artikel

De Vakantiebeurs heeft dit jaar minder bezoekers getrokken dan vorig jaar. 108.779 bezoekers kwamen dit jaar naar Utrecht, vorig jaar waren dit er nog 121.573. Dit jaar ging de beurs eerder dicht dan voorgaande jaren.

De belangrijkste reden om naar het event te komen was om informatie in te winnen over een vakantie die nog geboekt moet worden (64%) en het ontdekken van nieuwe vakantiebestemmingen (54%). 40% kwam echt voor een dagje uit en 23% kwam om informatie in te winnen over een reeds geboekte reis. 23% heeft interesse in Nederland als vakantiebestemming en ruim driekwart kwam juist voor Europa. 35% van de bezoekers heeft een bezoek gebracht aan het Cruises Wereldwijd Paviljoen.

Dinsdag 10 januari was de Vakdag. Reisprofessionals kregen volop de mogelijkheid om te netwerken en zaken te doen tijdens deze dag. Bekijk hieronder de aftermovie van de Vakdag of deel hem via Facebook.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Recordwinst voor luchthaven Weeze

Volgende bericht

Duitsland tien jaar nummer een

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.