Nieuws

Video – Untamed Travelling: de beste tien reisagenten van 2017 gaan naar…

Deel dit artikel

Untamed Travelling heeft op social media in een video aangekondigd wat zijn tien beste reisagenten van 2017 te wachten staat. De gelukkigen zullen hiervoor begin juli persoonlijk door Jozef Verbruggen (directeur/eigenaar Untamed Travelling) worden uitgenodigd.

Vorig jaar werd een select gezelschap door Untamed Travelling uitgenodigd om mee te reizen naar Rwanda. De acht reisspecialisten die in 2016 de hoogste omzet bij de maatwerkspecialist genereerden beleefden een zeer bijzondere reis. “Veel boeken bij Untamed Travelling levert niet alleen unieke reizen voor de klant op, de ‘top sellers’ profiteren ervan mee. Het kan je zomaar een reis opleveren, ‘where the world can’t find you’, liet de organisatie destijds weten. De topverkopers van 2015 werden verrast met een helikoptervlucht en lunch bij Restaurant C. Kijk hieronder wat de beste verkopers van 2017 staat te wachten…


Deel dit artikel
Vorige bericht

Duits Verkeersbureau organiseert zomerse inspiratiesessie '#Duitslanddichtbij'

Volgende bericht

Zeetours Cruises aangesloten bij SGRZ

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.