Nieuws

Vliegverkeer Gatwick Airport weer hervat

Deel dit artikel

De landingsbaan van Gatwick is momenteel beschikbaar na heropening vanochtend. Vliegtuigen kunnen weer vertrekken en landen, maar passagiers kunnen nog steeds vertragingen en annuleringen verwachten als gevolg van de verstoring van gisteren. Gatwick blijft passagiers sterk aanraden om de status van hun vlucht bij hun luchtvaartmaatschappij te controleren voordat ze naar de luchthaven reizen.

Afgelopen nacht heeft de luchthaven met partners, waaronder overheidsinstanties en het leger, kunnen samenwerken om maatregelen te nemen die het vertrouwen hebben gegeven dat ze nodig hadden om de landingsbaan te heropenen en de veiligheid van de passagiers te waarborgen.

Gatwick Airport werd gisteren geteisterd door drones die over het vliegveld vlogen. Alle vluchten van en naar de luchthaven werden opgeschort.

Auteur


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Vliegverkeer Gatwick Airport weer hervat […]

Vorige bericht

Schikking Qenner en Disma Reizen

Volgende bericht

Vluchten Schiphol vertraagd door harde wind

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.