Nieuws

Volledige aanbod De Jong Intra boekbaar via Qenner

Deel dit artikel

Qenner heeft het aanbod van De Jong Intra nu volledig boekbaar gemaakt binnen het Qenner platform. De Jong Intra was altijd al boekbaar via Qenner, echter zijn er nu een aantal aanpassingen gedaan, om het aanbod beter boekbaar te maken.

Qenner heeft er in samenwerking met de Jong Intra Vakanties voor gezorgd dat het bijboeken van bagage wordt ondersteund in het boekingsproces. Tevens is ervoor gezorgd dat het bijboeken van transfers binnen het aanbod van de Jong Intra aanbod mogelijk is, de excursie-,  en rondreizen zijn boekbaar. Ook het selecteren van opstapplaatsen bij het boeken van busaanbod is mogelijk en er is een nog ruimere keuze aan vluchtselecties bij het boeken van een pakketreis.

Qenner is volop bezig haar platform uit te breiden met een focus op nieuw aanbod, losse segmenten, en add-ons.  Zoals gebruikelijk worden de mogelijkheden toegevoegd aan de flexibele webservices van Qenner, die een grote vrijheid in implementatie biedt. Het streven is in 2018 een dynamic packaging oplossing te bieden, waarin men zelf de verschillende componenten kan samenstellen van de reis.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Concurrerende tarieven door krachtenbundeling Expedia en Amadeus

Volgende bericht

Wouter Bos genoemd als nieuwe CEO Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.