Reisbureauklanten die nu alvast een huurauto reserveren voor hun zomervakantie profiteren van gratis Flexservice. Dankzij de Flexservice kan de klant tot vier uur voor huuringang kosteloos annuleren, zonder een reden te hoeven opgeven. Vroegboekers zijn bovendien zeker van het gewenste type auto en hebben ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen.

Vooral voor reserveringen in het hoogseizoen of als de klant bijvoorbeeld specifiek een cabrio, een stationwagen of een minivan wil, kan vroeg boeken veel verschil maken.De vroegboekactie geldt van 1 november 2018 tot en met 31 januari 2019 voor alle klanten die bij een reisagent een huurauto reserveren voor een huurperiode tussen 1 april en 31 oktober 2019.

Hans Knottnerus (Managing Director the Netherlands, Belgium & France) over de vroegboekactie: “Met de gratis Flexservice actie bieden we de reisagent een extra verkoopargument om de klant te overtuigen de huurauto nu al vast te leggen. Als reisagent weet je dat het beter is om vroeg te reserveren zodat de gewenste auto voorradig is. Maar soms heeft de klant een extra zetje nodig. Die geven we met de gratis Flexservice. Hiermee kan je kosteloos van de boeking afzien tot vier uur voor huuringang. Je blijft super flexibel dus.”

De gratis Flexservice actie is automatisch in het boekingssysteem verwerkt. Deze optie staat aangevinkt en op 0 Euro. Ter ondersteuning van de actie is promotiemateriaal ontwikkeld dat reisagenten kunnen gebruiken om de gratis Flexservice en andere voordelen van vroeg boeken onder de aandacht van hun klanten te brengen. Er zijn banners en teksten beschikbaar voor op de website, in een nieuwsbrief of Facebook pagina.