Nieuws

“Waarom naar orkaangebied op vakantie?”

Deel dit artikel

“Ik snap niet dat mensen van september tot en met november naar deze landen gaan ! Lees en vraag eerst eens goed voor je een reis boekt!”, aldus een van de reacties onder de update de een Nederlandse touroperator vandaag plaatste op haar Facebook-pagina.

Op de reactie wordt zowel positief als negatief gereageerd. Op een reactie dat vakantiegangers in 95% van de gevallen een prima vakantie hebben, laat iemand weten: “Ken meerdere mensen die in deze tijd zijn gegaan , gewoon lezen wanneer de beste tijd is en dat is nou eenmaal pas vanaf december.” Ook wordt er op gewezen dat het op andere populaire bestemmingen niet altijd beter is, gezien de mogelijkheid op aardbevingen en bosbranden. Check hier het laatste nieuws over orkaan Irma.

De redactie van TravelPro is benieuwd wat jullie adviseren over een vakantie naar orkaangebied. Reageer onderaan dit bericht of mail je reactie naar redactie@travelpro.nl.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ravage op St. Maarten // Vluchtschema TUI fly ongewijzigd // Dominicaanse, Cuba en Florida in spanning

Volgende bericht

Recordaantal passagiers voor Rotterdam The Hague Airport

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.