Nieuws

Weer staking Ryanair op Eindhoven Airport

Cabinepersoneel van de Ierse prijsvechter, dat gestationeerd is op Eindhoven Airport, legt vandaag het werk neer. Ze protesteren daarmee tegen de sluiting van hun basis op Eindhoven Airport.

Op vrijdag 28 september legde een deel van hen het werk ook neer. Het is nog niet bekend of er vluchten geannuleerd of vertraagd zijn als gevolg van de staking. Alle bevestigde informatie wordt onmiddellijk gedeeld op de website van Eindhoven Airport en wordt zo nodig direct geactualiseerd.

22 vluchten
Ryanair heeft voor vandaag in totaal 22 vluchten van en naar Eindhoven Airport gepland staan die worden uitgevoerd door de op Eindhoven Airport gestationeerde bemanning. Het betreft vluchten van en naar Tenerife, Thessaloniki, Barcelona, Stansted, Faro, Dublin, Agadir, Brindisi, Rome, Lissabon en Ibiza met naar schatting in totaal ca. 3850 reizigers. Inmiddels is bekend dat de eerste vlucht van de dag, de vlucht naar Tenerife, normaal zal vertrekken. Gedurende de dag volgen wij de ontwikkelingen op de voet. De eventueel gewijzigde aankomst- en vertrektijden en eventuele annuleringen worden onmiddellijk op de website gepubliceerd.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Er staat weer een nieuwe reeks Dinner Workshops gepland...

Volgende bericht

FTI: Gambia nieuwe bestemming met Corendon

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."