AdvertorialNieuws

Win! Ga met Holiday Extras naar de musical Wicked in Londen

Holiday Extras doet niet alleen iets ‘extra’s’ voor jouw klanten, maar ook voor jou! Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in parkeerplaatsen en hotelovernachtingen bij luchthavens, parkeerplaatsen bij cruisehaven en toegang tot luchthaven-lounges, heeft iets bijzonders voor jou in petto!

Holiday Extras verloot een weekend Londen voor twee personen waar je onder meer de musical Wicked gaat bezoeken. De parkeerplaatsen bij Schiphol en de vliegtickets worden uiteraard voor je door Holiday Extras verzorgd en je overnacht in Holiday Inn Londen Kensington Forum.

Kans maken? Stuur dan voor 30 september elk gemaakt boekingsnummer door naar wicked@holidayextras.nl. De winnaar wordt in oktober bekendgemaakt.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Groningen Airport Eelde lanceert eigen boekingswebsite

Volgende bericht

Regent Seven Seas Cruises kondigt 2021 World Cruise aan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."