Nieuws

Winair maakt ‘eilandhoppen’ Antillen voor TUI weer mogelijk

Het afgelopen jaar bood TUI geen combinatiereizen tussen de Antillen meer aan. Die mogelijkheid om te eilandhoppen werd echter wel gemist door reisagenten en klanten. TUI heeft nu een nieuwe partner gevonden die garant staat voor veilige vluchten tussen de eilanden: Winair. Vanaf 1 juli start deze operatie tussen Curaçao, Aruba en Bonaire. De vluchten zijn vanaf nu te boeken in TUI Online.

Winair heeft haar basis op Sint Maarten en bestaat als sinds 1977. Ze gaan deze routes vliegen met een ATR42 met een capaciteit voor 48 passagiers. Ze vliegen drie maal per week tussen Curaçao en Aruba en vier maal per week tussen Curaçao en Bonaire.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Foto's - Corendon opent het grootste hotel van de Benelux

Volgende bericht

25 doden en 300 gewonden bij vulkaanuitbarsting Guatemala

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."