Het is alweer even geleden dat de nieuwe Afrika brochure van Travel Impressions verscheen en tegelijkertijd werd ook een actie voor reisbureaus gelanceerd. Bij elke Afrika-boeking ontvingen reisagenten een speciaal lot, waarmee ze automatisch kans maakten op mooie prijzen. De actie liep tot 31 januari 2018 en inmiddels zijn de winnaars bekend.

De hoofdprijs is gewonnen door Disma Reizen in Eindhoven. De speciaal ontworpen Samsonite design koffer met Afrika-thema en daarin een voucher voor een week verblijf in enkele van de favoriete lodges en hotels van Travel Impressions wordt binnenkort persoonlijk overhandigd. “Wij wensen de winnaar alvast veel plezier met de koffer en natuurlijk een fantastisch verblijf toe in Afrika, welke uitstekend gecombineerd kan worden met een agententarief van KLM en een huurauto”, zo laat Annemieke Seegers (Business Development Manager EMEA) namens de touroperator weten.

Naast de hoofdprijs waren er nog tien andere prijzen geheel in Afrikaanse stijl. Deze bestaan uit het boekje ‘Afrikaans met een knipoog´ met de leukste woorden en uitdrukkingen van de Afrikaanse taal en een gelukspoppetje om hopelijk een volgende keer wel in de prijzen te vallen!