WOW air biedt in het winterseizoen 2019-2020 dagelijkse verbindingen tussen Europa en bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada. De WOW air vluchten worden iedere dag vanaf Amsterdam, Berlijn, Frankfurt, Kopenhagen en Parijs uitgevoerd naar Boston, Baltimore/Washington DC, New York, Toronto en Montreal. Het presenteren van het vluchtschema voor winterseizoen 2019-2020, betekent dat deze vluchten nu ook direct boekbaar zijn.

Alle vluchten die WOW air uitvoert naar Canada en Amerika, hebben een overstap in Reykjavik. Vanaf Amsterdam, Berlijn, Frankfurt, Kopenhagen en Parijs voert het dagelijks naar de IJslandse hoofdstad, om vervolgens over te stappen op een vlucht rechtstreeks naar Boston, Baltimore/Washington DC, New York, Toronto of Montreal. De WOW air vlucht vertrekt om 11:35 uur uit Amsterdam en de overstaptijd in Reykjavik is gemiddeld 1,5 uur. Vluchten vanuit Amsterdam naar bestemmingen in Noord-Amerika, zijn volgens de airline beschikbaar vanaf € 185,99 enkele reis voor standaard tickets.

Skúli Mogensen, oprichter en eigenaar van WOW air, over het nieuwe routenetwerk: “Ons nieuwe schema geeft de lange termijnvisie van WOW air weer. We zijn een stabiel en professioneel bedrijf dat low cost vluchten aanbiedt vanuit Europa naar verschillende bestemmingen in Noord-Amerika. Een vliegreis boeken naar de Verenigde Staten of Canada kan bij ons supervoordelig, zeker als je ruim vooruit plant. Daarom is het voor koopjesjagers die goede service net zo belangrijk vinden als de prijs, goed om te weten dat de wintervluchten voor 2019-2020 nu alvast bij ons te boeken zijn!”