CoronavirusNieuws

Yaxa Reizen staakt activiteiten tot 20 april 2020

Deel dit artikel

Yaxa Reizen heeft, gezien de buitengewone omstandigheden omtrent het nieuwe coronavirus, moeten besluiten alle reizen vanaf vandaag (16 maart 2020) tot en met 19 april 2020 te annuleren. Voor alle betrokken partijen is dat uiteraard een grote teleurstelling.

“Na 19 april zullen we de situatie opnieuw bekijken. Op dit moment kunnen we niet inschatten hoe de situatie op dat moment is”, laat Henk Swama weten.

“Per gemaakte boeking zullen we kijken naar een gepaste oplossing. Hiervoor wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen met de desbetreffende reisagent. Yaxa Reizen heeft er voor gekozen om de reizigers te compenseren met het coronavoucher die in de toekomst aan een nieuwe reis besteedt kan worden bij Yaxa Reizen. De voorwaarden staan vermeld op het voucher.”

Alles voor de droneliefhebbers vind je op dronewinkel.eu!

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Yaxa Reizen staakt activiteiten tot 20 april 2020 […]

Vorige bericht

Prijsvrij laat tot en met 30 april niemand vertrekken

Volgende bericht

KLM gaat vluchtcapaciteit aanzienlijk verminderen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."