Nieuws

Zevende en achtste explosie Sri Lanka

Op Sri Lanka heeft zojuist een zevende explosie plaatsgevonden. Dat gebeurde in een hotel in Dehiwela, in de buurt van de hoofdstad Colombo, meldt de politie.

De zevende aanslag zou aan zeker twee mensen het leven hebben gekost, volgens de Sri Lankaanse zender Newsfirst. De explosie vond plaats in een hotel in de buurt van een dierentuin. Later zou zich nog een achtste explosie hebben voorgedaan in Dematagoda. Daarover is nog niet meer bekend.

De regering heeft een avondklok ingesteld vanaf 18.00 tot 06.00 uur maandagochtend vroeg. Maandag en dinsdag zijn tot vrije dag uitgeroepen. De autoriteiten hebben de belangrijkste social media geblokkeerd.

Door zes eerdere explosies in kerken en luxe hotels zijn zeker 138 doden en vierhonderd gewonden gevallen. Onder de slachtoffers zouden 35 buitenlanders zijn. Volgens persbureau AFP zijn er ook Nederlanders onder de dodelijke slachtoffers. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag kan dat nog niet bevestigen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Zevende en achtste explosie Sri Lanka […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Investeerders willen Thomas Cook kopen

Volgende bericht

Groeiend aantal samenwerkingen Tolvignetten.nl in reis- en transportbranche

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."