Nieuws

Doden en gewonden na ontploffingen in hotels en kerken Sri Lanka

In Sri Lanka hebben meerdere ontploffingen plaatsgevonden in hotels en kerken waarbij ten minste 160 mensen om het leven zijn gekomen en 370 mensen gewond zijn geraakt. Het zou gaan om explosies in drie kerken en in drie hotels.

Drie vijf-sterren hotels van waar de ontploffing werden gemeld zijn de Shangrila, de Cinnamon Grand en de Kingsbury. De kerken waarin de ontploffingen hebben plaatsgevonden zouden kerken zijn in Kochchikade, Katuwapitiya en Batticaloa. De eerste ontploffing werd gerapporteerd uit de St. Anthony’s Church in Kochcikade (Colombo) en de tweede uit de St. Sebastian kerk in Katuwapitiya in Negombo.

De ontploffing vond plaats rond 8.45 uur (lokale tijd), terwijl er de vieringen in de kerken plaatsvonden die extra vol zaten in verband met paaszondag. Twee vooraanstaande hotels in Colombo zouden ook zijn getroffen door ontploffingen. Later meer. LET OP, SCHOKKEND BEELDEN.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

  1. […] Lanka werd in april opgeschrikt door meerdere aanslagen in luxe hotels en christelijke kerken waarbij ruim 300 mensen om het leven kwamen. Drie van de […]

  2. […] Doden en gewonden na ontploffingen in hotels en kerken Sri Lanka […]

Vorige bericht

Schiphol reageert op advies Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur

Volgende bericht

Investeerders willen Thomas Cook kopen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.