Nieuws

“Zolang ik werk, sluit ik niks uit”

Deel dit artikel

Op de vraag wie hij zou willen interviewen, kwam Nico Bleichrodt (Vice-President International Sales Holland America Line) al snel op de proppen met Linda Kromhout (Sales Manager Club Med Nederland) die hijzelf nog een baan had aangeboden bij Club Med. Een gesprek vol anekdotes, humor, scherpe vragen en een blik op de actualiteit.

Linda: “Je voelt nog veel voor Club Med. Sluit je een terugkeer naar Club Med uit?
Nico: “Mijn hart ligt bij allebei de merken. Zolang ik werk, sluit ik niks uit. Zou ik terug kunnen naar Club Med? Ja, vanwege het product en vanwege de mensen, maar het is niet aan de orde. Ik weet niet hoe de komende tien jaar erui tzien en op dit moment heb ik nog voldoende uitdagingen. Laatst was ik bij Club Med op vakantie en ik had niet bekendgemaakt dat ik bij Club Med had gewerkt. Toen de club-manager erachter kwam, zei hij dat ik dat had moeten vertellen. Hij zei: ‘Eenmaal Club Med-familie altijd Club Med-familie’. Dat is Club Med en HAL heeft dat ook. Ik zou ook bij Travelpro aan de slag willen. Ik vind zo’n interview doen wel erg leuk.”

Nico: “Zou jij bij Holland America aan de slag willen?”
Linda: “Ja hoor, wanneer kan ik beginnen? Je bent een ontzettend fijne baas, gaat voor je collega’s door het vuur, bent een people manager, weet wat je wil en je weet je collega’s te enthousiasmeren op een manier dat het je helpt om te groeien. Ik vind dat heel fijn. Natuurlijk heb ik ook wel eens van je gehoord dat ik iets niet goed heb gedaan. Holland America Line vind ik een prachtig product. Het bestaat 150 jaar in 2023, maar je hebt mij nog niet officieel gevraagd. Rotterdam – Haarlem is wel een behoorlijke afstand.”

Lees hieronder het hele interview. Wil je de Travelpro liever thuis of op kantoor in print ontvangen? Klik dan hier.

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Column Hilda van der Wel-Gonzalez (Avila Reizen) - Een zomer vol contrast

Volgende bericht

Holland America Line past vaccinatie- en testvereisten aan

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.