Op woensdag 6 maart organiseert Con Questa in samenwerking met en in het Conservatorium Hotel (Amsterdam) de eerste workshop over toevoegen van conciërge-diensten en verbeteren van het verdienmodel voor (zelfstandige) reisadviseurs. Danny van der Harst (Con Questa) kreeg zoveel enthousiaste reacties naar aanleiding van het interview dat TravelPro november jl. publiceerde, waarin hij (zelfstandig) reisagenten uitdaagde om lifestyle service agent te worden, dat is besloten om in maart een event te organiseren voor geïnteresseerden.

“Ik wil reisagenten uitdagen personal lifestyle assistent (PA) te worden, dat verdient ook veel beter”, zo liet Van der Harst destijds weten. Hij wil de service van Con Questa graag uitbreiden door een samenwerking te starten met ZRA’s/ZRA-ketens. Consumenten die van de Con Questa service gebruik willen maken, betalen een maandelijkse fee aan een ZRA. “Met bijvoorbeeld twintig vaste leden die € 200 per maand betalen heb je al een leuk vast maandinkomen. Voor die fee kunnen leden ieder gewenst moment contact opnemen en vragen om iets te regelen. Uiteindelijk betalen ze daar ook weer voor en ontvang je als PA ook commissie.”

Ook minder vermogende mensen kunnen volgens Van der Harst interesse hebben in de service die Con Questa aanbiedt. “Als PA ben je nog steeds reisagent, maar niet alleen om een vakantie te organiseren of om een ticket te boeken, maar ook om kaartjes voor een optreden van Britney Spears te regelen of wanneer een klant zijn vrouw wil verrassen op Valentijnsdag met een leuk tafeltje bij een sterrenrestaurant.” Geïnteresseerden kunnen zich hieronder inschrijven.

Tijdens het event zal Janneke Palmen (Managing Director Con Questa) meer vertellen over wat life style services precies inhouden. Palmen is afkomstig uit de hotellerie en ruim vijf jaar mede-eigenaar van Con Questa, dat in 2006 werd opgericht en ondertussen onder meer service biedt aan voetballers, tennissers en dj’s. Daarnaast zal Ruurd Hooijer (Senior Director of Sales & Marketing The Set Hotels/Conservatorium de trends in de high end markt toelichten. Van der Harst zelf zal meer informatie verschaffen over de samenwerkingsmodellen voor ZRA’s. Geïnteresseerden wordt geadviseerd zich (onderaan dit bericht via het inschrijfformulier) snel aan te melden, want het aantal deelnemers is gelimiteerd.

Het programma
13.30 Ontvangst
14.00 ‘Wat zijn Life Style Services?’, Janneke Palmen
14.30 Trends en ontwikkelingen high end services, Ruurd Hooijer
15.00 Samenwerkingsmodellen voor ZRA’s, Danny van der Harst
15.30 Discussie
16.00 Afsluiting

ZRA-event lifestyle service agent

ZRA-event lifestyle service agent

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.