NieuwsReportage

Zuid-Afrika en Mozambique… een magische Untamed combinatie!

Deel dit artikel

In juni vertrok een groep van acht reisprofessionals samen met Mariëtte, Afrikaspecialist bij Untamed Travelling, en Vera van Tap Air Portugal naar Zuid-Afrika en Mozambique voor een spectaculaire studiereis. 

Mariëtte: “Na een soepele start op Schiphol – de drukte en chaos valt gelukkig 100% mee – vliegen we via Lissabon naar Maputo. We steken de grens over, gaan het Kruger National Park binnen en dan begint ons safari-avontuur. Wat fantastisch om op een transfer al volop wilde dieren te spotten. We verblijven op bijzondere plekken, zoals Shalati Train on the Bridge en in de ongerepte wildernis van de Lion Sands River Lodge. Wat zien we veel wildlife met als hoogtepunt een kill van een impala door wilde honden die direct verjaagd werden door hyena’s. Kippenvel momenten te over… Na dit safari-avontuur steken we de grens met Mozambique weer over. Wat een andere wereld! Met een boot varen we naar het prachtige schiereiland Machangulo aan de ongerepte zuidkust. De absolute highlight is ons verblijf in White Pearl Resorts, een parel aan de Indische Oceaan, wat een rust en ruimte! We eindigen onze reis in de hoofdstad Maputo waar een vertrouwde en prettige sfeer hangt, absoluut een must-see als je in Mozambique bent.” 

Teun van Wel (ZRA bij The Travel Club): “Zuid-Afrika en Mozambique vormen een prachtige combinatie, geschikt voor iedereen die na een mooie rondreis in Zuid-Afrika wil genieten van heerlijke stranden. En voor iedereen die eens naar een minder geijkte bestemming wil. Ook viel me de vriendelijkheid van de bevolking in Mozambique op, heel fijn. Mozambique staat nu zeer zeker op mijn netvlies als strandverlenging na Zuid-Afrika!”

Lees hieronder het hele artikel. Wil je de Travelpro liever thuis of op kantoor in print ontvangen? Klik dan hier.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

RIU opent hotel in het centrum van Londen in 2023

Volgende bericht

“Met de vinger wijzen mag, maar op een gepast moment”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."