Nieuws

Belize Virtual Expo: gratis online reisvakbeurs

Deel dit artikel

Belize Tourism Board zal 30 juni aanstaande de Belize Virtual Expo organiseren. De Virtual Expo is een live event dat online plaatsvindt. Het event is gelijk aan een traditionele reisvakbeurs, behalve dan dat de exposanten en bezoekers met elkaar in contact zijn via internet.

Het is de uitgelezen voor de Nederlandse reisindustrie om kennis te maken met de bestemming Belize en lokale partners. Men kan twee weken voor het event de afspraken maken met de deelnemende partners. Inschrijven voor deelname is gratis.

Evenement datum en tijd:
30 juni 2017
Virtual Expo voor deelnemers uit Nederland is:
30 juni, 2017: 09:00 tot – 16.00 uur* (UK tijd)
*Nederlandse tijd is één uur later dan de UK tijd.

 Afspraken:
Je kunt afspraken inplannen, nadat je geregistreerd bent, vanaf twee weken voor het event. Ongeveer midden juni, 2017. Elke afspraak duurt twintig minuten. De slots voor de beschikbare afspraken zijn op basis van ‘first come, first served’. Let op met de tijdzone verschillen wanneer je de afspraken gaat inplannen.

Registratie: 
Om te registreren voor de Belize Virtual Expo, klik hier. Wanneer je registreert maak je kans om een prijzenpakket te winnen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Samenwerking voor Jet Airways en Aeromexico

Volgende bericht

Sunair lanceert nieuw studiereizenconcept

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.