Nieuws

Boeing 737 MAX langer aan de grond

De Boeing 737 MAX moet langer aan de grond blijven. Boeing heeft meer tijd nodig voor het ontwikkelen van de software-update die de problemen zouden moeten verhelpen, dat meldt de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA.

De FAA verwacht in de komende weken het definitieve pakket van Boeing’s softwareverbetering te ontvangen, daarna moet deze nog worden goedgekeurd.

“Er is tijd nodig voor het aanvullende werk van Boeing als gevolg van een voortdurende herziening van het 737 MAX Flight Control System. We moeten garanderen dat Boeing alle relevante kwesties heeft geïdentificeerd en adequaat heeft aangepakt. Na ontvangst zal de FAA de vernieuwde software van Boeing aan een strenge veiligheidsbeoordeling onderwerpen”, laat de luchtvaartautoriteit in een statement weten.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] toestellen van het type 737 MAX staan sinds half maart wereldwijd aan de grond. Dit is vanwege twee dodelijke vliegtuigongelukken in korte tijd, in Indonesië en in Ethiopië. De […]

Vorige bericht

Dutch Travel Industry Cup: 22 juli 2019

Volgende bericht

Barbacan en TUI verlengen samenwerking

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.