CoronavirusNieuws

Bolderman Excursiereizen annuleert ook tijdelijk alle reizen

Bolderman Excursiereizen heeft besloten om alle reizen tot 13 mei 2020 te annuleren vanwege het coronagevaar. Het bedrijf neemt contact op met alle reizigers die voor deze datum zouden vertrekken.

Voor de reizen die vanuit Bolderman worden geannuleerd kunnen reizigers hun vakantie kosteloos omboeken naar een latere datum of bestemming. Mochten reizigers nog niet kunnen beslissen dan biedt Bolderman de mogelijkheid aan om een tegoedbon te ontvangen van de reissom om op een ander moment alsnog met Bolderman op vakantie te gaan.

De reisorganisatie vraagt haar klanten vriendelijk het bericht af te wachten, zodat zij overbelasting van het callcenter zoveel mogelijk kunnen beperken.

Profiteer tijdelijk van 15% bundelkorting bij een Sonos One SL speaker, van €398,- voor €335,-!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

  1. 22 april 2020 at 17:45

    is er al iets bekend over reizen in juni naar polen 8c juni

  2. […] Bolderman Excursiereizen annuleert ook tijdelijk alle reizen […]

Vorige bericht

Kers: "Ik ben trots op onze medewerkers "

Volgende bericht

Wiebes over ZZP'ers en financiële problemen door coronavirus: "Zij hebben er ook een beetje zelf voor gekozen"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."