Brazilië is terug bij TUI met de bestemming Cumbuco. TUI en KLM bieden dit gezamenlijk aan vanaf mei 2018 met directe vluchten.

Cumbuco ligt aan de noordkust van Brazilië. De vlucht met KLM naar Fortaleza duurt ca. 9,5 uur en vanaf daar ben je binnen 45 minuten in de badplaats Cumbuco. Wat maakt Cumbuco tot een gedroomde Braziliaanse strandbestemming? Het biedt het relaxte Braziliaanse strandleven op slippers in optima forma: een klein maar gezellig centrum met een variatie aan restaurants en bars en natuurlijk brede zandstranden.

Kitesurfen
Op die stranden zijn naast de golven ook vele kitesurfers te bewonderen, Cumbuco is een pleisterplaats voor ’s werelds beste kitesurfers. En dat betekent dan voor de zonliefhebbers automatisch dat er een constant waaiende wind staat, wel zo verkoelend. Maar te warm is het er niet, want het hele jaar door is er een vrij constante temperatuur van ongeveer 28 C.

Hotels en pousadas
Reizigers vinden in Cumbuco geen grote all inclusive hotels, maar veelal kleinschalige hotels en een keur aan charmante pousadas. TUI biedt 10 verschillende accommodaties aan. Natuurlijk wil je meer van het Braziliaanse leven proeven en zien dan alleen het strand. Vanaf Cumbuco zijn diverse dagexcursies te maken. Ook is de combinatie van een week rondreis met een aansluitende week aan het strand mogelijk. Of je vult het zelf in en boekt alleen de eerste twee nachten een hotel bij de vlucht. Een 9-daagse vakantie in Cumbuco wordt al aangeboden vanaf € 699 voor een vlucht inclusief een week hotel. Het startpakket van een vlucht met twee overnachtingen is er al voor € 599.

Vluchtfrequentie
KLM vliegt de TUI reizigers rechtstreeks vanaf Schiphol naar Fortaleza vanaf 2 mei 2018. In eerste instantie twee maal per week (donderdag en zaterdag) en vanaf juli zelfs drie maal per week (ook maandag). Hierdoor zijn diverse reisduren mogelijk. Vanzelfsprekend kan Cumbuco ook als strandverblijf dienen aan het einde van een rondreis. Combineren met vluchten van / naar een andere plaats in Brazilië is mogelijk.

Het aanbod aan reizen naar Cumbuco wordt online gepubliceerd en is vanaf half januari te boeken op tui.nl, bij de TUI reisbureaus en mobiele reisadviseurs of de ANVR-reisbureaus.