CoronavirusNieuws

BuZa: verlaat Egypte nu het nog kan

Deel dit artikel

In verband met maatregelen om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt komen alle vluchten van en naar Egypte voor de periode van 19 tot en met 31 maart te vervallen. Het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is om Egypte, nu het nog kan, te verlaten via reguliere lijndiensten.

Reizigers wordt aangeraden contact op te nemen met luchtvaartmaatschappij dan wel touroperator. Houd er rekening mee dat de lokale autoriteiten medische controles uitvoeren bij de grensposten en luchthavens. Zij kunnen u verplichten om veertien dagen in quarantaine te blijven.

Games, controllers en headsets bestellen bij de gameshop met het grootste assortiment van Nederland: www.nedgame.nl


Deel dit artikel

4 Reacties

 1. […] De Nederlandse ambassade wijst Nederlandse toeristen die nog in Egypte zitten er op dat zij zich kunnen registreren via http://www.bijzonderebijstandbuitenland.nl. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft 16 maart jl. al aangeraden om het land te verlaten. […]

 2. Caroline
  17 maart 2020 at 13:59

  Waarom paniek zaaien. Dit geldt voor binnenkomende vluchten. Toeristen die in Egypte zijn, zouden geinformeerd moeten worden door hun reisorganisaties. Wij hebben niets anders gehoord dan dat wij op onze gewone vertrekdatum vertrekken.

  • Anne Ververs
   18 maart 2020 at 09:43

   Hoi Caroline wij hebben precies het zelfde probleem. We horen niks van tui België. Tui België vertelde ons van niks te weten.

   Wij zitten in hurghada

  • 18 maart 2020 at 11:51

   Dit was een bericht dat is verstuurd vanuit het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Vorige bericht

Feenstra Rijn Lijn annuleert alle riviercruises met vertrek t/m 12 mei

Volgende bericht

Van Eijk: "Met z'n allen kunnen we een standpunt maken"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.