Nieuws

Canada nieuwe wintersportbestemming Oad

Deel dit artikel

Oad gaat Canada aanbieden als wintersportbestemming. Daarmee mengt het zich in de strijd om de Canadaganger. De populariteit van Canada dat veelal wordt aangeboden als alternatief voor de Europese wintersportbestemmingen neemt de afgelopen jaren volop toe. Diverse touroperators hebben het land de afgelopen tijd toegevoegd aan hun productaanbod, waaronder de Jong Intra Vakanties. Ook vorig jaar was Canada booming (+13,9% meer Nederlanders in vergelijking met 2015), wat TUI eind 2015 al voorspelde.

Het nieuws dat Oad Canada gaat toevoegen als wintersportbestemming werd bekend gemaakt tijdens het event ‘Share a perfect day’ in Hilvarenbeek waarvoor Oad zo’n 75 reisagenten uitnodigde en waar de touroperator met haar bussen de komende dagen duizenden mensen naartoe brengt. Marieke Jansen, Retail/Sales Manager bij Oad, laat weten dat Oad gaat samenwerken met KLM waarmee het vluchten aanbiedt naar Edmonton, Calgary en Vancouver.

“Op Vancouver wordt gevlogen voor reizigers die naar Whistler willen en naar Calgary voor de gebieden Banff en Lake Louise. Edmonton vliegt KLM drie keer per week en vanuit daar worden reizigers naar Jasper gebracht. Op dit moment zijn we een brochure aan het maken die geldig is van december tot en met maart 2018”, aldus Jansen. Aan de kerstbrochure heeft Oad onder andere St. Petersburg toegevoegd dat wordt aangeboden als 6-daagse (vlieg/bus) reis.


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Ik geloof niet in dozen schuiven vanuit reisbureau"

Volgende bericht

Ingezonden reactie: Vertrek vanaf Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.