Nieuws

Cook’s Club Sunny Beach geopend

Deel dit artikel

Cook’s Club Sunny Beach, gelegen in het zuidelijke deel van Sunny Beach op 400 meter van het strand en in de buurt van de oude stad Nessebar, is begin deze maand geopend en is daarmee de zesde Cook’s Club.

Het hotel bestaat uit drie gebouwen, telt in totaal 428 kamers, er is wifi in het gehele gebouw en direct toegang tot het strand. Cook’s Club Sunny Beach is een adult only hotel met een leeftijdsgrens van zestien jaar en ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Burgas Airport.

Het hart van Cook’s Club Sunny Beach vormen de Cantina met verse lokale en internationale maaltijden en de sfeervolle Captain Cook’s bar aan het zwemad met cocktails en relaxte muziek. Er kan worden gekozen uit smaakvol ingerichte kamers en in de appartementen kunnen maximaal zes personen verblijven.

In de Cantina vind je een hele dag door wisselend aanbod aan diverse culinaire lekkernijen, snacks en maaltijden veelal bereid met uitstekende lokale producten. Bij de ‘Captain Cook’s Pool Bar’ kun je terecht voor vakkundig gemixte cocktails die samengesteld zijn door mixologist David Wiedemann. Ondertussen kun je genieten van zwoele dj-livemuziek.

Thomas Cook laat weten dat Cook’s Club hotels zich focussen op de dingen die belangrijk zijn voor de nieuwe generatie vakantiegangers. ‘Een geweldig design en eten en drinken van goede kwaliteit passend bij het moment van de dag. Cook’s Club hotels zijn ontworpen rondom een groot zwembad met kamers die geschikt zijn voor vrienden, stellen en single reizigers. Een verzameling hotels met aandacht voor de dingen die voor een nieuwe generatie reizigers van belang zijn’, zo is te lezen op neckermann.nl.

Vorige week werd nog bekendgemaakt dat Thomas Cook dit jaar 40 miljoen euro in hotels van zijn eigen merken in Spanje investeert. Het investeringsprogramma, onthuld bij de officiële lancering van Cook’s Club Palma Beach, maakt deel uit van Thomas Cook’s inspanningen om de hotels & resorts van de eigen merken te laten groeien en zijn positie als een van de top vijf, niet-Spaanse hotelketens te versterken.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] die dit jaar wordt geopend nadat eerder hotels werden geopend in Turkije, Spanje, Griekenland en Bulgarije. De Casa Cook, die wordt geopend in oktober, is het vijfde Casa Cook naast hotels in Griekenland en […]

Vorige bericht

Helikopter crasht in Manhattan

Volgende bericht

Speculaties dat Fosun Tourism Thomas Cook wil kopen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.