Nieuws

Corendon en FTI nu ook volledig boekbaar via Dutch Travel Services

Deel dit artikel

Het nieuwe boekingsplatform Dutch Travel Services (DTS) heeft het complete aanbod van Corendon en FTI boekbaar gemaakt. “Een mooie toevoeging voor onze gebruikers, net nu de vraag naar vakanties eindelijk weer toeneemt”, zo laat Ton Vendrig (Commercieel directeur van Dutch Travel Services) weten aan Travelrpo.

“We hebben het aanbod geïndexeerd, zodat het nóg makkelijker te vinden en te vergelijken is. Bovendien merken we dat beide leveranciers erg populair zijn, want de eerste boekingen zijn reeds gemaakt.”

In het stadion van voetbalclub AZ presenteerde DTS eind vorig jaar voor gebruikers en leveranciers de voortgang van het nieuwe distributieplatform. Onder andere leden van FTI, Face2Face Travel, The Travel Company, &Olives Travel, DTA en ITAC gingen er met elkaar in gesprek over de wensen voor de toekomst.

“Dutch Travel Services is een distributieplatform voor én door reisondernemers. We hebben goed op ons netvlies wat gebruikers van het platform nodig hebben om er fijn mee te werken, dat blijkt ook wel uit de reacties. Met de tips die we hebben gekregen gaan we aan de slag samen met onze technische partner Netmatch, om het B2B platform verder te verbeteren en nóg gebruiksvriendelijker te maken”, zo liet Vendrig nog weten tijdens de brainstormsessie.


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI fly België: vanaf 8 februari weer naar Marokko

Volgende bericht

Sandals Royal Bahamian heropend na renovatie van 55 miljoen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.