Nieuws

Corendon voor het eerst met Turkish Airlines naar Bali

Turkish Airlines voerde op 1 november de eerste vlucht naar Bali uit voor Corendon. De touroperator verzorgde al reizen naar het Indonesische eiland met KLM, maar sinds gisteren worden de vluchten uitgevoerd door Turkish Airlines.

De vlucht zal vandaag om 19.35 uur lokale tijd op Bali arriveren. Reizigers vliegen vanaf Schiphol Airport naar Ngurah Rai Airport op Bali, waarbij zij overstappen op Istanbul. Corendon vliegt vier dagen per week met Turkish Airlines naar Bali: op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.

Corendon biedt talloze accommodaties aan op het populaire vakantie-eiland Bali. Dit eiland staat bekend om het mooie landschap, de rijstvelden, de unieke cultuur en vele tradities.

Corendon-oprichter Atilay Uslu liet tijdens de aankondiging van de samenwerking op Bali weten verheugd te zijn dat Corendon haar samenwerking met Turkish Airlines vergroot en dat er wordt gekeken naar meer mogelijkheden in de toekomst. “Turkish Airlines is een gevestigde maatschappij die goede kwaliteit en service aan boord aanbiedt”, aldus Uslu.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

SNP Natuurreizen terug naar oud-eigenaren

Volgende bericht

Lees TravelPro 44 van 1 november 2019 online

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.